Vés al contingut

Equipaments cuina professional: forns i cuines

forn-cuina-professional

Avui dia hi ha una amplíssima gamma en cuines en la que et podem assessorar que inclou lloc per a planxes, graelles, cremadors, mòduls de barbacoa, bany-maria. En funció del tipus de restaurant i l’espai disponible caldrà escollir el més adient. Les noves cuines professionals son sens dubte més sòlides i amb garanties d’higiene, però també amb més flexibilitat i practicitat per a treballar amb un confort total i amb components que resisteixen un ús intensiu.

Pel que fa als forns, tradicionalment hem hagut d’escollir entre forns de convecció i estàndards en funció de la mena de menús que penseu oferir als vostres clients.

Probablement, l’equip que més ha evolucionat en els darrers anys a la cuina professional és el forn mixt o combinat, avui convertit en un aparell versàtil capaç de dur a terme múltiples tasques (rostir, rostir a la graella, cuinar al vapor, gratinar, fregir, fornejar, regenerar…) i substituir sense cap problema diferents equips

Finalment, i donat el toc únic que aporten als aliments, els forns de brasa també són molt sol·licitats a la restauració actual.